Steun Stichting Leergeld met de aankoop van een unieke tas

 
Nu verkrijgbaar bij Theek 5

Steun Stichting Leergeld met de aankoop van een unieke tas

Een duurzame tas met een uniek design

Onze duurzame tassen zijn niet alleen handig om – keer op keer – je geleende boeken in mee te nemen. Ze hebben ook nog eens een uniek design, gemaakt door de Oosterhoutse kunstenaar Eus Roovers.

Steun Stichting Leergeld

Met jouw aankoop steun je ook nog eens een goed doel. De opbrengst komt ten goede van Stichting Leergeld.

1317

Verkoop in de bibliotheek

De tas kost € 2,50 en is verkrijgbaar in onze vestigingen Oosterhout Centrum, Baarle Nassau/-Hertog, Dongen, Gilze, Made, Lage Zwaluwe, Terheijden, Raamsdonksveer en Rijen.

Het goede doel: Leergeld

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Alle kinderen mogen meedoen

Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving.

Meer informatie over Leergeld