Online spellen voor senioren

Er zijn veel online spellen te vinden op internet. We hebben een keuze voor je gemaakt, waarbij je bij de meeste spellen tegen anderen online kunt spelen of tegen de computer. Veel speelplezier!

Online spellen voor senioren

Online speelplezier

 •  Spelpunt
  Dit is een Nederlandse gamesite waar dagelijks duizenden mensen komen om met elkaar te schaken, klaverjassen, hartenjagen of één van de andere spellen te spelen.
  Klik hier om te starten »
   
 • 8D-games
  Een gamesite waar met name ouderen spellen spelen als Wordfeud, Drawsomething en Rummicub, maar ook spelletjes via de vaste telefoon en een dienst (Zilverlijn en Luisterlijn) voor een gezellig telefoongesprek. Daarnaast is er een helpdeskfunctie die hulp biedt bij eventuele digitale problemen.
  Klik hier om te starten »
   
 • 50plusspellen.nl
  Website met ruime keuze aan spellen voor ouderen. Extra filter mogelijk op thema en categorieën. Je kunt via deze site ook verschillende spelletjes tegen de computer spelen bij gebrek aan een spelpartner.
  Klik hier om te starten »
   
 • Populaire spelletjes voor pc en tablet Seniorweb
  Spelletjes zijn er in vele soorten en maten. Denk aan gezelschapsspellen, bordspellen en denksporten. Van veel populaire spellen zijn ook digitale varianten gemaakt. We zetten een paar gratis varianten op een rij.
  Kik hier om te starten »
   
 • Puzzelen op internet Seniorweb
  Via internet kunt u ook puzzelen, of u nu van Sudoku's, kruiswoordpuzzels of doorlopers houdt op internet komt iedere puzzelaar aan zijn of haar trekken.
  Klik hier om te starten »

Ben je een bridgeliefhebber?

 • Bridgen via internet
  StepBridge is een bridgeclub via internet (van Nederlandse BridgeBond). Je kunt meedoen aan een spelletje bridge, maar ook toekijken bij andere partijen, bijvoorbeeld van bekenden. Je kunt 14 dagen lang gratis alle mogelijkheden uitproberen met een maximum van 150 spellen. Daarna kun je beslissen of je betaald lid wilt worden.
  Klik hier om te starten »

Hulp nodig?

Ondervind je technische problemen bij de spellen? Dan kun je gratis telefonische hulp vragen bij de Digi-hulplijn via telefoonnummer (0800) 1508.

Getrainde vrijwilligers helpen je op weg met al je digi-vragen over je computer, laptop, mobiel én tablet. Bel de DigiHulplijn gratis van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.