Speciale voorstelling Taal&Geluk

Om te vieren dat de bibliotheek weer open is, organiseerden we een voorstelling Taal&Geluk die te volgen was via een livestream of vanuit de zaal van Theater de Bussel. Op deze pagina blikken we terug op deze fantastische avond.

Speciale voorstelling Taal&Geluk

Op 13 juli jl. organiseerden wij voor onze leden, bezoekers en vrijwilligers de voorstelling Taal&Geluk. Meer dan 800 mensen waren hierbij aanwezig via de Livestream of in de zaal. Bekijk hier de aftermovie!

"Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt"

Albert Schweitzer
Duits arts, theoloog, filosoof, musicus

 

Bekijk de preview van de Materclass van Guido Weijers.

Lokaal talent

Ons voorprogramma bestond uit diverse lokale talenten. 

Kijk hier ons voorprogramma terug


Bibliotheek van voor en met elkaar

Taal verbindt ons allemaal. Of het nu gaat om woorden, zinnen, verhalen of programmeertaal... communicatie stelt ons in staat om te leren, te creëren, te delen en samen te leven. Vanuit die gedachte brengen we mensen bij elkaar – zowel binnen als buiten onze muren. Verankerd in onze gemeenschap bieden we mensen een plek om zichzelf een leven lang te ontwikkelen.

Natuurlijk kunnen je jezelf bij ons nog steeds laten verrassen door de mooiste collectie verhalen. Daarnaast hopen we onze leden en bezoekers onze bibliotheken steeds meer beschouwen als een laagdrempelige, fijne en veilige ontmoetingsplek. Een plek waar we onze kennis en informatie delen, waar we je helpen bij het verbeteren van taal- en digitale vaardigheden én waar je wordt gestimuleerd in je persoonlijke ontwikkeling.
Concreet zorgen we ervoor dat je anderen kunt ontmoeten en aan diverse cursussen, taallessen en leuke activiteiten kunt deelnemen. Omdat we onze activiteiten altijd samen met inwoners en lokale partners organiseren, sluit onze dienstverlening goed aan op de vragen, wensen en behoeften die leven binnen onze gemeenschap.   
 
Wil je meer over ons weten? Neem dan eens een kijkje op onze website en maak kennis met ons brede aanbod. Weet in ieder geval dat kinderen tot 18 jaar gratis zijn. Een abonnement regel je heel gemakkelijk.

Word lid

Masterclass geluk

Guido Weijers gaf deze avond een mooie Masterclass over geluk. Wij hadden na zijn masterclass een interview met hem over het thema Taal&Geluk.