Speciale voorstelling Taal&Geluk

Wij zijn weer open en daar worden wij heel gelukkig van! Natuurlijk willen wij dit met jou delen! Daarom organiseren wij speciaal voor onze leden, bezoekers en vrijwilligers een spectaculaire voorstelling die in het teken staat van Taal&Geluk.  

De voorstelling vindt plaats op dinsdag 13 juli van 19.30 tot 21.00 uur via een livestream. 

Voorprogramma 19.30-20.00 uur

Theek 5 is er voor het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talent. Ons werkgebied zit boordevol talent. Het voorprogramma wordt dan ook ingevuld door lokale talenten die o.a. zingen, een gedicht voordragen of voorlezen. Ook laten wij bekende schrijvers aan het woord. Kortom een verrassend programma. 

Masterclass Geluk

Speciaal voor jou geeft Guido Weijers een Masterclass geluk. Hierbij ligt de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Want iedereen spreekt er met grote regelmaat over en iedereen wil gelukkig zijn, maar eerlijk: Kun jij op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Na Guido’s samenvatting heb je direct heldere antwoorden en praktische tips op weg naar meer geluk, ook in moeilijke tijden. 

Weijers deed zelfstudie, volgde zelf masterclasses over geluk aan de universiteit, onderzocht het bruto nationaal geluk in Bhutan en schreef een bestseller over de grondslagen van geluk.

"Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt"

Albert Schweitzer
Duits arts, theoloog, filosoof, musicus

 

Bekijk de preview van de Materclass van Guido Weijers.

Aanmelden is geheel gratis

Meld je geheel gratis aan voor deze speciale voorstelling en kijk op 13 juli naar de livestream vanachter je computer of tablet. Maak er een gezellige avond van.

Maak kans op een golden ticket!

Onder onze leden en vrijwilligers verloten wij een aantal Golden Tickets. Met deze tickets mag je met 2 personen de voorstelling live bijwonen in Theater de Bussel in Oosterhout. Geef bij je aanmelding aan of je kans wilt maken op deze unieke golden tickets.

Meld je gratis aan


Bibliotheek van voor en met elkaar

Taal verbindt ons allemaal. Of het nu gaat om woorden, zinnen, verhalen of programmeertaal... communicatie stelt ons in staat om te leren, te creëren, te delen en samen te leven. Vanuit die gedachte brengen we mensen bij elkaar – zowel binnen als buiten onze muren. Verankerd in onze gemeenschap bieden we mensen een plek om zichzelf een leven lang te ontwikkelen.

Natuurlijk kunnen je jezelf bij ons nog steeds laten verrassen door de mooiste collectie verhalen. Daarnaast hopen we onze leden en bezoekers onze bibliotheken steeds meer beschouwen als een laagdrempelige, fijne en veilige ontmoetingsplek. Een plek waar we onze kennis en informatie delen, waar we je helpen bij het verbeteren van taal- en digitale vaardigheden én waar je wordt gestimuleerd in je persoonlijke ontwikkeling.
Concreet zorgen we ervoor dat je anderen kunt ontmoeten en aan diverse cursussen, taallessen en leuke activiteiten kunt deelnemen. Omdat we onze activiteiten altijd samen met inwoners en lokale partners organiseren, sluit onze dienstverlening goed aan op de vragen, wensen en behoeften die leven binnen onze gemeenschap.   
 
Wil je meer over ons weten? Neem dan eens een kijkje op onze website en maak kennis met ons brede aanbod. Weet in ieder geval dat kinderen tot 18 jaar gratis zijn. Een abonnement regel je heel gemakkelijk.

Word lid

Wij zien je graag op 13 juli of een andere keer. Je bent en blijft altijd welkom bij ons! 

Medewerkers en vrijwilligers van jouw Theek 5