Samenwerking Theek 5 en Amphia

Op de drie Amphia locaties (Oosterhout, Breda en Etten-Leur) vind je informatie over het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) van Theek 5. Bij dit informatiepunt in de bibliotheek kun je terecht met vragen over de digitale overheid. Ook helpen we je bij vragen over het gebruik van het patiëntportaal mijnAmphia.  
 

Informatiepunt Digitale Overheid  

De overheid vraagt steeds vaker om zaken te regelen via het internet. Maar nog niet iedereen weet hoe je deze dingen moet regelen op je telefoon, computer of tablet. Kom daarvoor naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek. Onze medewerkers geven je informatie en helpen je op weg. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Deze hulp is gratis en voor iedereen. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.  
 

Hulp bij mijnAmphia

Heb je vragen of hulp nodig bij het gebruik van bijvoorbeeld je DigiD bij het inloggen op mijnAmphia? Of heb je andere vragen over mijnAmphia? Ook dan kun je terecht bij een Informatiepunt Digitale Overheid bij Theek 5. De flyers bij de ziekenhuizen maken je hierop attent en geven daarnaast aandacht aan de digitale cursussen van de bibliotheek. Ook op de website en de narrowcasting van het Amphia staan verwijzingen naar de bieb en het Informatiepunt.  
 

Samenwerking

De samenwerking met het Amphia is geïnitieerd vanuit Theek 5, Bibliotheek Breda en Bibliotheek de Nobelaer (Etten-Leur). Zij trekken samen op om mensen te helpen met vragen over de digitale overheid.  
 

Meer informatie over mijnAmphia

Lees ook deze artikelen

Informatiepunt Digitale Overheid

Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je een vraag over de digitale overheid? Kom naar de bibliotheek! We helpen je graag.

Patiëntportaal mijnAmphia

Patiëntportaal mijnAmphia

Hulp nodig of vragen over mijnAmphia? Kom naar de bibliotheek!