5 jaar De Cammeleur! Feest je mee?

Om te vieren dat De Cammeleur 5 jaar bestaat, openen zij de deuren voor een open dag op zondag 1 oktober. Het belooft een dag vol festiviteiten en vermaak te worden! Kom je ook het 5-jarig bestaan mee vieren?

5 jaar De Cammeleur! Feest je mee?

Tijdens de open dag van De Cammeleur worden bezoekers van 11.00 tot 16.00 uur getrakteerd op een gevarieerd programma. Met activiteiten en entertainment voor jong en oud. Enkele hoogtepunten van de dag:

Programma

• Ontdek De Cammeleur en neem deel aan één van de rondleidingen.
• Gezellige optredens.
• Doe mee aan workshops op het gebied van lezen, creativiteit, kunst, muziek en dans.
• Voor de jongsten zijn er diverse leuke activiteiten gepland.
• Geniet van een heerlijk hapje/drankje.
• Leer meer over de activiteiten en programma's die De Cammeleur het hele jaar door te bieden heeft.

Workshops Theek 5

In de bibliotheek worden tijdens de open dag twee workshops georganiseerd voor kinderen. Ben jij tussen de 4-12 jaar kom dan gezellig meedoen met de workshop Boekenfeestje of de workshop Tekenen met een 3D pen! Wil je meedoen, meld je dan even aan.

 

  • Boekenfeestje (4-8 jaar) - 11:00-12:30

Tijdens dit Boekenfeestje nemen we kinderen mee naar de wereld van 'De man met de zeegroeneogen'! Samen luisteren we naar dit verhaal. Daarna brengen we het boek tot leven. We maken een zeegeluidenmaker, waarmee je zelfs een hoorspel kunt doen. Of neem een lege doorzichtige glazen fles van huis mee en maak je eigen flessenpost.

Schrijf je in voor het Boekenfeestje
2767
  • Workshop Tekenen met een 3Dpen (7-12 jaar) - 13:30-15:30

In deze workshop leer je tekenen met een 3D-pen. Een bijzondere belevenis. Het werkt heel anders dan een 3D printer en je hebt ook geen 3D printer nodig. Met een 3D-pen kom je spelenderwijs tot mooie creatieve voorwerpen.

Schrijf je in voor Tekenen met een 3D-pen
2768

Vier het feest mee

Het vijfjarig jubileum en de open dag van De Cammeleur beloven een dag vol plezier te worden. Kom jij op zondag 1 oktober ook mee feest vieren? Iedereen is van harte welkom! We zien je graag in De Cammeleur – Hoge Ham 126 Dongen. Meer informatie vind je op https://www.decammeleur.nl