Kom naar het Ontdeklab bij Theek 5

Ga aan de slag met verrassende proefjes, interessante onderzoekjes en techniek. Elke maand een nieuwe activiteit!

Welkom in ons Ontdeklab

Waar we samen in de interessante wereld van wetenschap en techniek duiken aan de hand van leuke proefjes, gave onderzoekjes en bijzondere dingen bouwen. Ieder maand hebben we een nieuw thema.

We gaan aan de slag met bijvoorbeeld lichtgevende monsters, het maken van virtual reality brillen en robots en met zonne-energie. Doe jij ook mee? Meedoen is gratis.

Reserveer jouw plek

Nieuw vanaf 2022:
Inloop Ontdeklab

Het Inloop Ontdeklab, de plek waar kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar zelfstandig aan de slag gaan met allerlei materialen op het gebied van techniek en technologie. Kom experimenteren met Lego Wedo, programmeren met robot Dash of ga zelfstandig aan de slag met de Klooikoffer striptang. Ook kun je met de gereedschappen van Makedo mooie bouwwerken van karton maken. Kies zelf uit wat je leuk vind!

Inschrijven is niet nodig en je kunt gratis deelnemen! Je bent iedere tweede dinsdag van de maand welkom bij Theek 5 Raamsdonksveer van 15.30 tot 17.00 uur.

Bekijk alle data
1652

Of bekijk hier een overzicht van alle Ontdeklab activiteiten

Ik ben erbij!

Ontdekboxen

In onze vestigingen in Baarle en Rijen hebben we nu de Ontdekboxen. Leer meer over wetenschap en techniek door zelf aan de slag te gaan met leuke projecten! Thuis of in de bibliotheek. 

Ontdeklab vrijwilliger worden?

Lijkt het jou leuk om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met wetenschap en techniek in de bibliotheek van Raamsdonksveer? Dan is vrijwilliger worden in ons Ontdeklab wellicht iets voor jou!

 

Bekijk de vacature voor Ontdeklab vrijwilliger