Online controleren hoeveel energie je verbruikt?

Kom langs bij het Informatiepunt Digitale Overheid van de bibliotheek: wij helpen je met een account aanmaken bij de energieleverancier, inloggen of met het downloaden van de app.

Bij de meeste energieleveranciers kun je zelf controleren hoeveel energie je verbruikt. Per maand en soms per dag kun je zien of je straks niet te veel gaat betalen. Heel handig. Maar je moet wel even een app downloaden of online een account aanmaken.

Vind je dat lastig? Kom met je apparaat (laptop, tablet of smartphone) langs bij de bibliotheek. Zoek, voor je langs komt, op bij welke energieleverancier jij je energie inkoopt. Soms zijn dat er twee (gas en stroom). Ook is het handig om je klantnummer alvast op te zoeken. Die vind je meestal op je factuur of in je bankafschrift bij je betaling.

Meenemen 

Dus neem mee: apparaat, naam energieleverancier en klantnummer. Dan helpen we je met het aanmaken van jouw account. Zo kan je zelf zien hoeveel energie je verbruikt.

Heb je geen computer? Dat is helemaal niet erg. Je kunt gewoon gratis gebruik maken van de computers in de bibliotheek. Je hoeft geen lid te zijn. Ook op de computer van de bibliotheek kun je een account aanmaken.

Meer weten? 

Kom langs tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Dan kun je gelijk ons cursusaanbod bekijken om nog Digisterker te worden. 

Tips om energie te besparen 

Bekijk online de tips van Steffie om energie te besparen op energie.steffi.nl (in diverse talen).

Ook interessant...

Informatiepunt Digitale Overheid

Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je een vraag over de digitale overheid? Kom naar de bibliotheek! We helpen je graag.

Hulp bij digitale overheid en de digitale zorg

Hulp bij digitale overheid en de digitale zorg

Regel zaken met de overheid en je zorg online!

Vragen op digitaal gebied

Vragen op digitaal gebied

Stel al je digitale vragen tijdens Webstek!