Nieuwjaarswens Theek 5

Nooit eerder heb ik zó uitgekeken naar het nieuwe jaar. Nooit eerder wilde ik het oude jaar zo snel mogelijk achter mij laten. Herken je dat gevoel? Natuurlijk, bij de start van 2021 zijn we niet direct van het virus af. Het zal waarschijnlijk nog een flinke tijd duren voordat we van de beperkende maatregelen af zijn. Maar er is in elk geval een lonkend perspectief, het vaccineren gaat van start en er gloort dan toch eindelijk wat licht aan het eind van de tunnel.

Tijdens deze coronaperiode is het allemaal behoorlijk behelpen. We doen onze uiterste best om je van dienst te blijven zijn. Veel van onze diensten bieden we in aangepaste vorm aan.Telkens binnen de regels en steeds op een verantwoorde manier, zodat we geen gezondheidsrisico nemen. Dat doen we gelukkig niet voor niets; veel van onze leden maken hiervan gebruik. Van veel leden en bezoekers hebben wij veel steun en positieve reacties ontvangen. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om jou en al onze leden en bezoekers heel hartelijk te bedanken voor het begrip en de steun die wij het afgelopen jaar hebben ontvangen!

Namens het voltallige team van Theek 5 kan ik je verzekeren dat wij ontzettend uitkijken naar het moment dat wij je weer mogen verwelkomen in de bibliotheek voor ontmoetingen, activiteiten en het vinden van mooie boeken.

Ik wens jou en alle mensen die je dierbaar zijn hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021 toe. Hopelijk lukt het ons om corona spoedig onder controle te krijgen, zodat we elkaar in het nieuwe jaar weer kunnen ontmoeten.

Graag tot dan!

Paul Adels
Directeur Theek 5

868