Kom naar de Tech Doe Dag!

Ook dit jaar organiseert de bibliotheek weer een spetterende Tech Doe Dag voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool. Een middag vol techniek, proefjes en creativiteit! Kom op 30 maart naar deze spectaculaire middag in de bibliotheek in Oosterhout en laat je verwonderen!

Kom naar de Tech Doe Dag!

Op 30 maart word je weer getrakteerd op een middag vol techniek, proefjes en creativiteit, tijdens de Tech Doe Dag in de bibliotheek in Oosterhout. Er zijn verschillende workshops en demonstraties waar je uit kunt kiezen. Meld je aan en ben verzekerd van een plek bij jouw favoriete activiteit! (Groot) ouders zijn ook welkom.

Spectaculaire openingsshow

Om 12:30 trappen we af met een opening door wethouder Guus Beenhakker van de gemeente Oosterhout en een spectaculaire openingsact. Laat je omverblazen door Mad Science in een wervelende show met vuur en ijs. Na de openingsact gaan we de hele middag, van 13.00 tot 17.00 uur, door met verschillende activiteiten.

Funstations en workshops

Er zijn allerlei (betaalde) workshops waar je aan mee kunt doen. Maak bijvoorbeeld je eigen complete beat en ontdek hoe leuk het is om zelf muziek te produceren. Leer tekenen met de 3D-pen, ga aan de slag met Lego we do, of show je skills tijdens de Fortnite-wedstrijd.  Ontdek de wereld van kunstmatige intelligentie (AI) of neem deel aan een robot balloon fight. Er zijn diverse funstations van Mad Science, met vortex schieten, buisjes knallen of droogijs. Er is zoveel te beleven! 

Meer informatie & aanmelden

De demonstraties zijn gratis. Voor een aantal workshops is het nodig om je aan te melden en wordt een kleine vergoeding gevraagd. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er op tijd bij! Kijk voor meer informatie, het volledige programma en aanmelden op www.theek5.nl/techdoedag

Meer informatie en aanmelden voor de Tech Doe Dag