Naomi Smits komt naar Theek 5

Wat doe je in hemelsnaam voor de klas als je niet van lezen houdt? Dat is wat Naomi Smits - leerkracht en auteur - zich regelmatig afvraagt. In haar lezing 'Wie niet leest is gek' vertelt ze over leesbevordering, leesplezier, minder methodisch werken en het belang van de lezende leerkracht. Zodat jij van jouw leerlingen lezers kunt maken. Lezen is namelijk het allerleukste (vak) dat er is!

Kom naar de lezing op 22 november in Theater de Bussel in Oosterhout en laat je inspireren! Na de lezing is er tevens de mogelijkheid om haar boek te kopen bij kinderboekenwinkel de Kinderboekentuin en te laten signeren.

Tickets en aanmelden

Kaartjes voor deze lezing kosten € 10,- per persoon. Let op: ben je een gecertificeerd deelnemer van de opleiding Open Boek, en heb je deze gevolgd bij Theek5, dan is deze lezing voor jou gratis. Een kaartje kopen is dan ook niet nodig, maar aanmelden kan dan via de consulent die verbonden is aan jouw school. Dit kan via de mail. Deze aanmelding is wel verplicht om zeker te zijn van een plek in de zaal.

Aanmelden & ticketverkoop