Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek wordt bij Theek 5 altijd uitbundig gevierd. De Kinderboekenweek 2021 vindt plaats van 6 t/m 17 oktober. Het thema dit jaar is Worden wat je wil'.

Kinderboekenweek

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later! Natuurlijk organiseren wij tijdens de Kinderboekenweek weer hele toffe activiteiten. Kijk wat er allemaal te doen is bij de bibliotheek in jouw buurt en meld je aan. Check ook onze tips en inspriatie op deze pagina!

We gaan er weer een feestje van maken!

Inspiratiemagazine voor ouders

Bekijk ons inspiratiemagazine vol met handige en leuke tips en natuurlijk alle activiteiten die wij tijdens de Kinderboekenweek organiseren. 

Lees hier ons inspiratiemagazine voor ouders
Inspiratiemagazine voor ouders

Kindercollege Jam met Sem

Ben jij dol op muziek? Vind je het leuk om zelfbedachte liedjes, teksten of gedichten te schrijven? Heb je er altijd van gedroomd om met een echte artiest een tof lied te maken? Of wil je later misschien wel muzikant worden? Doe dan mee met de Jam met Sem! Sem geeft een speciaal optreden, schrijft samen met jou een couplet en refrein en je kunt hem natuurlijk allerlei vragen stellen over zijn beroep als muzikant.

Maak kans op een Gouden Wikkel
Het Kindercollege wordt via een livestream uitgezonden, maar je maakt ook kans om echt in het theater aanwezig te zijn. Schrijf je dus snel in!

Kom ook jammen met Sem

Kindercollege: De Boswachter

Anneke is boswachter bij Staatsbosbeheer. Anneke heeft tijdens de Kinderboekenweek Kindercolleges gegevens bij Theek 5. Maar zij heeft ook een online Kindercollege gemaakt waarbij ze antwoord geven op vragen van kinderen. Kijk jij mee? 

Activiteiten bij Theek 5 Dongen

Speurtochten in de bieb

We hebben drie superleuke games ontwikkeld rondom het thema 'Worden wat je wil'. Speel deze leuke speurtochten in de bieb met je eigen telefoon. 

Theek 5 Oosterhout, Made, Raamsdonksveer en Dongen
6 t/m 17 oktober (tijdens openingsuren)

 

 

Speurtochten in de bieb

Kinderen voor Kinderen-Worden wat je wil

Inspiratiemagazine voor leerkrachten

Vier jij de Kinderboekenweek mee met jouw klas? Bekijk ons inspiratiemagazine vol met handige en leuke tips om met het thema Worden wat je wil aan de slag te gaan!

Bekijk het magazine
Inspiratiemagazine voor leerkrachten