Het Informatiepunt Digitale Overheid: ook voor hulp bij gemeente-apps

Hulp nodig bij het gebruik of installeren van de gemeente-app? Kom naar de bibliotheek! Bij de bibliotheek helpen we je verder bij diverse vragen over de digitale overheid. Ook met vragen over gemeente-apps. 

Gemeente-app

Bijna iedere gemeente heeft wel een eigen gemeente-app. Dit zijn gratis apps waarmee je op een makkelijke manier melding doet bij de gemeente over dingen die je buiten tegenkomt. Is de straatverlichting kapot? Liggen er stoeptegels los of ligt er zwerfafval? Maak daar dan melding van via de app. Deze komt dan bij de juiste persoon van de gemeente terecht en je wordt op de hoogte gehouden van de afhandeling. Handig! In de Theek 5 regio zijn dat onder andere:

·        Fixi-app – Gemeente Dongen

·        MijnGemeenteApp – Gemeente Oosterhout

·        Gemeente Drimmelen-app – Gemeente Drimmelen

·        BuitenBeter-app – Gemeente Gilze-Rijen en Gemeente Baarle

·        Gemeente Geertruidenberg-app  - Gemeente Geertruidenberg

Je kunt je melding 24 uur per dag, 7 dagen per week via de app doorgeven. Deze apps zijn te downloaden via de App Store of Google Play

 

Het Informatiepunt Digitale Overheid helpt je verder

Heb je vragen over of kun je wel wat hulp gebruiken bij de app? Kom naar de bieb tijdens het inloopspreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid. Daar helpen we je verder. Ook voor andere vragen over de digitale overheid. Je kunt gewoon binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

 

Informatie en tijden van het Informatiepunt Digitale Overheid
2691