Hulp nodig met de app Aangifte inkomstenbelasting?

Wist je dat je in veel gevallen de belastingaangifte ook via een app kunt regelen? Wil je weten of dit ook voor jou geldt en heb je hier hulp bij nodig, kom dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid van de bibliotheek. 

Hulp nodig met de app Aangifte inkomstenbelasting?
Ga je binnenkort belastingaangifte doen? Wist je dat je in veel gevallen de belastingaangifte ook via een app kunt regelen? Wil je weten of dit ook voor jou geldt en heb je hier hulp bij nodig, kom dan naar de bibliotheek. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek helpen ze je.  

App Aangifte inkomstenbelasting

Belastingaangifte doen gaat vaak via een papieren formulier of via internet. Tegenwoordig kan in veel gevallen ook belastingaangifte worden gedaan via de Aangifte inkomstenbelasting-app op je mobiele telefoon. Om de app te kunnen gebruiken heb je DigiD nodig.  Belastingaangifte doen via de Aangifte inkomstenbelasting-app kan als er weinig in je situatie is veranderd: Je hebt bijvoorbeeld geen huis gekocht of verkocht, je had geen inkomsten uit overig werk of een eigen onderneming, je had het hele jaar dezelfde fiscale partner, je hebt niet in het buitenland gewoond of gewerkt en je had geen aftrekposten. 

Hulp van het Informatiepunt Digitale Overheid

Kun je zelf inhoudelijk je belastingaangifte doen, maar heb je vragen of hulp nodig bij het gebruik van de app Aangifte inkomstenbelasting of DigiD? Kom dan naar het gratis inloopspreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek. We helpen je stap voor stap verder. Ook voor andere vragen over de digitale overheid kun je bij de bieb terecht. Bij heel persoonlijke of financiĆ«le vragen is het mogelijk om een afspraak te maken bij een organisatie in ons netwerk die je verder helpt.  

Spreekuren en meer informatie

Voor de hulp van het Informatiepunt Digitale Overheid hoef je geen lid te zijn van de bieb. Ook een afspraak maken is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden van de bibliotheek of tijdens de inloopspreekuren. Meer informatie vind je op www.theek5.nl/ido 

Meer informatie & spreekuren Informatiepunt Digitale Overheid