Ik lees Sonny Boy, jij ook?

Heel Nederland Leest is de grootste leesclub van Nederland. In november 2023 staat Sonny Boy van Annejet van der Zijl centraal.

Wil je ook meedoen? Haal gratis jouw exemplaar op bij Theek 5.

2782

Samen een goed boek lezen:     
Heel Nederland Leest bij Theek 5

Verbind je met duizenden andere lezers tijdens de inspirerende campagne Heel Nederland Leest! In november staat de bibliotheek bol van betoverende verhalen en boeiende gesprekken, allemaal rond het thema 'Samen een goed boek lezen'. Dit jaar duiken we in het meeslepende verhaal van Sonny Boy, geschreven door Annejet van der Zijl.

Een uniek verhaal dat verbindt

Sonny Boy neemt ons mee op een reis vol emoties en avontuur. Het vertelt het aangrijpende verhaal van Waldemar en Rika, twee individuen met verschillende achtergronden die elkaar vinden in de diepten van de geschiedenis. Hun liefde, veerkracht en doorzettingsvermogen blijven tot op de dag van vandaag inspireren. Dit verhaal biedt talloze gespreksstof en inzichten die we graag met jou delen.

 

Gratis boek en boeiende activiteiten

Bij Theek 5 hebben we iets voor jou: een gratis exemplaar van Sonny Boy! Deze actie is voor zowel leden als niet-leden. Haal het boek op en doe mee aan de grootste leesclub van Nederland. Maar dat is nog niet alles. We hebben ook een aantal boeiende activiteiten gepland. Ontmoet andere gepassioneerde lezers, deel jouw perspectieven en ontdek nieuwe dimensies van het boek.


Bekijk het volledige programma

Benieuwd naar wat er allemaal te beleven valt? Bekijk onze agenda voor het volledige overzicht van activiteiten. We nodigen jou en alle liefhebbers van lezen uit om deel te nemen en samen te genieten van de kracht van literatuur.

Annejet van der Zijl,  auteur van Sonny Boy, komt naar Breda. 

Op zondag 5 november gaat Ivan Borghstijn met haar in gesprek.

Tijd: 13.30 uur en 15.00 uur
Locatie: Theaterzaal Nieuwe Veste, Breda. 
Meer informatie: Agenda (bibliotheekbreda.nl) 
 

Kom naar TheekĀ 5 en beleef Heel Nederland Leest met ons!