Ook in 2024 ben je van harte welkom bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek voor al je vragen over digitale overheid en digitale zorg. Je vindt het informatiepunt al in veel bibliotheken. Vanaf 4 januari 2024 heeft ook het wijkcentrum Europlus in Dongen een eigen inloopspreekuur. Kom langs met al je vragen over dingen die je voor de overheid moet regelen. We helpen je graag!

Nieuw inloopspreekuur in de Europlus

In Dongen zijn er vanaf begin 2024 twee locaties met een inloopspreekuur voor het Informatiepunt Digitale Overheid. Het bestaande inloopspreekuur in De Cammeleur en een nieuw spreekuur in wijkcentrum Europlus aan de Dunantstraat 28. 

Tijden inloopspreekuren

In De Cammeleur in Dongen is het spreekuur vanaf 4 januari 2024 iedere donderdag van 10:00-11:00 en het nieuwe inloopspreekuur in de Europlus in Dongen is op donderdag van 11:30-12:30. 

Geen afspraak nodig

De informatie van het Informatiepunt Digitale Overheid is er voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de bieb en een afspraak maken is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden van de bibliotheek of tijdens het inloopspreekuur. Meer informatie vind je op www.theek5.nl/ido

Meer informatie en tijden van het Informatiepunt Digitale Overheid
2867