Een boek voor iedereen

Er is een boek voor iedereen. Ook als je niet zo vaak leest. Daarom is er ieder jaar een week lang extra aandacht voor het lezen en schrijven van boeken tijdens de Boekenweek. Met dit jaar een schrijfwedstrijd voor fanatieke verhalenvertellers!

De Boekenweek 2024 vindt plaats van 16 t/m 24 maart.

Een boek voor iedereen

De Boekenweek is een feestje voor álle lezers. Ook als je niet zo vaak leest. Daarom zijn we ook dit jaar weer blij dat er tijdens de Boekenweek weer extra aandacht wordt gevraagd voor lezen. 

Schrijfwedstrijd

Dit jaar vieren we de Boekenweek met het thema "Bij ons in de familie" en een speciale schrijfwedstrijd. We nodigen je uit om jouw familieverhalen te delen en mee te dingen naar mooie prijzen. Tijdens de Boekenweek inspireren we lezers met boekentips en activiteiten in de bibliotheek. Ontdek dit en meer tijdens het boekenfeest van het jaar!

 

Meedoen met de schrijfwedstrijd

Boekenweek 2024

Over de Boekenweek

Over de Boekenweek

De Boekenweek bestaat al sinds 1932. Het is hét jaarlijkse feest van het boek, dat gevierd wordt in en met boekhandels, uitgeverijen, auteurs, bibliotheken en de media.  

Boekenweek Schrijfwedstrijd

Boekenweek Schrijfwedstrijd

Ben jij een meester in het vertellen van verhalen? Heb je een boeiend verhaal waarin familie centraal staat? Grijp dan nu je kans en doe mee met de schrijfwedstrijd tijdens de Boekenweek!

Boekenweek boekentips

Boekenweek boekentips

Ontdek de mooiste boekentips tijdens de Boekenweek, aanbevolen door auteurs.

Lezing verhalenverteller Murat Isik

Ben jij ook nieuwsgierig naar de verhalen van schrijver Murat Isik? Kom dan naar de lezing van deze getalenteerde schrijver! Deze geboren verhalenverteller vertelt over zijn nieuwste roman 'In de mist van Golden Gate Park', het langverwachte vervolg op de bestseller 'Wees onzichtbaar'.

Waar en wanneer
Maandag 25 maart, 20.00 - 22.00 uur, in De Cammeleur, Hoge Ham 126 in Dongen

Kosten
€ 12,50 per persoon, inclusief een pauzedrankje. Ben je 25 jaar of jonger? Dan kost een kaartje € 7,50 op vertoon van je identiteitsbewijs. 

Meer informatie en tickets
Lezing verhalenverteller Murat Isik

Schrijverscafé

Kom naar het schrijverscafé en laat je inspireren door 3 auteurs uit de regio. Zij geven een boekpresentatie uit eigen werk.

Waar en wanneer

Zondag 24 maart in de bibliotheek in Oosterhout Centrum. 

13:15 Eric Verbiest: “De Beeldenbreker.” 
14:00 Annemarie van Bokhoven: “Sammie, die stil, maar in liefde werd geboren.”
14:45 Maurice van de Hout: “Chrissy en de superhelden.” (kinderboek)

Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis!

Meer informatie
Schrijverscafé