Heropening Bibliotheek Theek 5 Baarle

De bibliotheek Theek 5 in Baarle opent vanaf vrijdag 7 juni haar deuren weer voor bezoekers. Het Theekaway-punt wordt op donderdag 6 juni voor de laatste keer gebruikt om gereserveerde boeken op te halen. Een nieuwe gast in onze bieb is de piano die een centrale plek heeft gekregen. Kom jij ook snel een keer langs?

Heropening Bibliotheek Theek 5 Baarle

Heropening van Bibliotheek Baarle

We zijn verheugd om aan te kondigen dat bibliotheek Theek 5 in Baarle vanaf vrijdag 7 juni weer geopend is. Het Theekaway-punt kan op donderdag 6 juni voor de laatste keer worden gebruikt om gereserveerde boeken op te halen.

Renovatiewerkzaamheden

De afgelopen drie maanden hebben we hard gewerkt om de bibliotheek weer veilig en toegankelijk te maken. De gehele collectie werd tijdelijk opgeslagen. Daarna werden de plafonds hersteld en het vrijgekomen stof en puin werd in verschillende fases verwijderd. Dankzij de inspanningen van ons toegewijde bibliotheekpersoneel en vele vrijwilligers, is de collectie van zo’n 25.000 boeken weer netjes op zijn plek gezet. We nodigen iedereen uit om het resultaat van dit harde werk op vrijdag vanaf 14.00 uur te komen bewonderen. Wij kijken ernaar uit om jullie weer te verwelkomen in onze bibliotheek.

Activiteiten hervatten weer

Alle activiteiten in de bibliotheek worden vanaf vrijdag hervat:

Elke laatste vrijdag van de maand wordt er van 10.00 tot 11.00 uur voorgelezen door Marij, Marga en Thea. 

Het Praatpunt vindt elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaats en ook de taalmaatjes kunnen weer terecht. 

De spreekuren van het Informatiepunt Digitale Overheid en het Taalhuis zijn vanaf donderdag 13 juni van 14.00 tot 15.00 uur weer beschikbaar. 

Meer informatie over onze activiteiten is te vinden in de bibliotheek of op onze website.

Laatste dag tijdelijk afhaalpunt

Op donderdag 6 juni is het tijdelijke afhaalpunt bij de receptie van Cultuurcentrum Baarle voor de laatste keer geopend voor het ophalen van gereserveerde boeken. Het kiezen van nieuwe boeken is die dag uitzonderlijk niet mogelijk, maar vanaf vrijdag bent u van harte welkom om weer in onze uitgebreide collectie te snuffelen.

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag: 14.00 – 17.00 uur

Vrijdag: 14.00 – 20.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur

Kijk voor meer informatie op de webpagina van onze vestiging Baarle.