Bibliotheek aan huis

Ben je door een langdurige ziekte, handicap of door je leeftijd niet meer in staat om zelf naar de bibliotheek te komen? Dan komen we graag bij je thuis!

Bibliotheek aan huis

Je boeken thuisbezorgd

Dankzij de inzet van onze vrijwilligers kan Theek 5 (grootletter)boeken, tijdschriften en andere materialen bij je thuisbezorgen. Kunnen we jou hierbij helpen? Neem dan contact op met één van de onderstaande contactpersonen. Op welke manier we je ondersteunen, hangt af van jouw persoonlijke situatie. 

Zo kunnen we bijvoorbeeld:

  • jouw gereserveerde boeken afhalen bij de bibliotheek en deze thuisbezorgen. Je kiest dan zelf de boeken die je wilt lezen.
  • boeken selecteren die aansluiten bij jouw interesses. Deze bezorgen we vervolgens bij je thuis.
  • thuis langskomen om je op te halen en je mee te nemen naar de bibliotheek. De vrijwilliger ondersteunt je met het dragen van de boeken en brengt je na afloop weer thuis.
     

Kennismaken

Tijdens een kennismakingsgesprek stem je, samen met de vrijwilliger, jouw wensen en voorkeuren af. We hebben het over je interesses, zodat we de juiste boeken en materialen voor je kunnen selecteren. Ook bespreken we hoe vaak je nieuwe boeken wil ontvangen.
 

Contactpersonen

Wil je graag dat we bij jou thuisbezorgen? Neem dan contact met ons op! Iedere gemeente heeft een eigen contactpersoon. Vraag bij hen naar de mogelijkheden en tarieven. Neem contact op via (085) 744 10 52 of mail:

Gemeente Baarle-Nassau/Hertog
Anne-Marie de Bont (a.debont@theek5.nl)

Gemeente Dongen
Annika Hoogervorst (a.hoogervorst@theek5.nl)

Gemeente Drimmelen
Ellen de Wijs (e.dewijs@theek5.nl)

Gemeente Geertruidenberg
Dorine Mink (d.mink@theek5.nl)

Gemeente Gilze en Rijen
Annika Hoogervorst (a.hoogervorst@theek5.nl)

Gemeente Oosterhout
Paulien Waterreus (p.waterreus@theek5.nl)

Bibliotheek aan huis vrijwilliger worden?

Lijkt het jou leuk om boeken en andere materialen thuis te bezorgen bij mensen die niet meer zelf naar de bibliotheek kunnen komen? Dan zoeken wij jou!

Interesse? Neem contact op met Dianna van Brakel.

Stuur een mail naar Dianna
Bibliotheek aan huis vrijwilliger worden?