Verhuizing activiteitencentrum De Bunthoef

Activiteitencentrum de Bunthoef, gaat verhuizen. De huidige locatie aan de Bloemenhof in Oosterhout sluit op 5 juli voor de zomervakantie. Op 2 september opent een nieuwe, tijdelijke locatie aan de Beneluxweg.

Verhuizing activiteitencentrum De Bunthoef

Verhuizing bibliotheekvestiging in De Bunthoef

De Theek 5 vestiging Oosterheide in activiteitencentrum de Bunthoef, gaat verhuizen. De huidige locatie aan de Bloemenhof in Oosterhout zal op 5 juli sluiten voor de zomersluiting. Op 2 september openen we een nieuwe, tijdelijke locatie aan de Beneluxweg.

Nieuwe locatie De Bunthoef

Er komt een nieuw activiteitencentrum waar het huidige activiteitencentrum gevestigd is. Het huidige pand maakt plaats voor een nieuw gebouw. Tot de tijd dat de nieuwbouw gereed is, zullen zowel het activiteitencentrum als de bibliotheek verhuizen naar een tijdelijke locatie: Beneluxweg 37 4904 SJ Oosterhout

Om de verhuizing goed te laten verlopen is de bibliotheek gesloten vanaf vrijdag 5 juli 2024. Maandag 2 september is de opening gepland. 

In deze periode ben je van harte welkom in één van de andere vestigingen van Theek 5, bijvoorbeeld in Oosterhout Centrum. We ontmoeten je graag op één van de vestigingen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.