Workshop Gezonde Smoothies maken

Doe je mee aan de campagne 30DagenGezonder van GGD West-Brabant. Gezonder eten, elke dag blokje om, noem maar op. Passend in het gezonde thema organiseren organiseren Theek 5 en GGD West-Brabant een workshop over gezond eten en gezonde smoothies maken.
Workshop Gezonde Smoothies maken

Workshop Gezonde Smoothies maken

Doe je mee aan de campagne 30DagenGezonder. In een periode van 30 dagen kan je een nieuwe gewoonte aanleren of breken met een oude. Gezonder eten, elke dag blokje om, noem maar op.
Passend in het gezonde thema organiseren organiseren Theek 5 en GGD West-Brabant een workshop over gezond eten en gezonde smoothies maken.

Ine Dijkmans van de GGD West-Brabant is te gast bij Theek 5 Oosterhout en zij geeft tips en beantwoordt al je vragen rond gezond en minder suikers eten. Hoe zit het eigenlijk met suiker in drankjes? Hoe lang moet je wandelen om 1 glas cola te verbranden? Kan het ook anders? Gezelligheid en genieten zijn ook belangrijk.
We gaan gezonde smoothies maken. En die gaan we proeven. De recepten kun je mee naar huis nemen om zelf te maken. Laat je informeren en vooral ook verrassen.

Aanmelden
Je kan je opgeven voor de workshop bij Theek 5. Deelname kost € 2,50. De materialen en één consumptie zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen!