Webinar: Media Ukkie Dagen 2024

Webinar voor de Media Ukkie Dagen
Webinar: Media Ukkie Dagen 2024

Webinar: Media Ukkie Dagen 2024

Ontspannen met media

Media hebben effect op je ukkie. Ze kunnen jou en je kleintje helpen ontspannen, maar ook een bron van onrust zijn. Wanneer hebben welke welke media het juiste effect? En wanneer kun je beter even zonder?

Om kinderen en opvoeders met die vraag te helpen, gaan de Media Ukkie Dagen van 5 t/m 12 april 2024 over de invloed van media op ontspanning. Met concrete tips vinden je kind en jij de juiste balans voor jullie situatie.

Tijdens de Media Ukkie Dagen geeft Denise Bontje van Mediasmarties op dinsdag 9 april een gratis webinar voor ouders en grootouders. Ze neemt je mee in het leven van jonge kinderen en media. Welke plek hebben media in het leven van jouw (klein-)kind? Wat heeft een jong kind nodig en hoe zorg je voor balans en voor voldoende ontspanning?

Dit gratis, online webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen en is een initiatief van Bibliotheek Theek 5, Bibliotheek Midden-Brabant, Bibliotheek Aan de Vliet en Bibliotheek Nieuwe Veste. Denise Bontje is gespecialiseerd op het gebied van taal- en mediaopvoeding én samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0-12 jaar.

Voor wie: (groot-)ouders van kinderen tussen de 0 en 6 jaar.
Wanneer: dinsdagavond 9 april 2024 van 20.00 tot 21.00 uur.

Meld je hieronder aan voor het webinar
Je ontvangt in de week voorafgaand aan het webinar de link.