Spectaculaire voorstelling Taal&Geluk

Speciaal voor onze leden, bezoekers, maar ook voor iedereen die ons (nog) niet kent, organiseren wij een spectaculaire voorstelling met o.a. een Masterclass Geluk van Guido Weijers.
Volwassenen
Online
Gratis Livestream
Gratis

Spectaculaire voorstelling Taal&Geluk

Wij zijn weer open en daar worden wij heel gelukkig van! Natuurlijk willen wij dit met jou delen! Daarom organiseren wij speciaal voor onze leden, bezoekers, vrijwilligers, maar ook iedereen die ons (nog) niet kent een spectaculaire voorstelling die in het teken staat van Taal&Geluk.

Voorprogramma 19.30-20.00 uur
Theek 5 is er voor het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talent. Ons werkgebied zit boordevol talent. Het voorprogramma wordt dan ook ingevuld door lokale talenten die o.a. zingen, een gedicht voordragen of voorlezen. Kortom een verrassend programma.

Masterclass Geluk
Speciaal voor ons geeft Guido Weijers een Masterclass geluk. Hierbij ligt de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Want iedereen spreekt er met grote regelmaat over en iedereen wil gelukkig zijn, maar eerlijk: Kun jij op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Na Guido’s samenvatting heb je direct heldere antwoorden en praktische tips op weg naar meer geluk, ook in moeilijke tijden.

Golden tickets voor onze leden
Onder onze leden verloten wij een aantal Golden Tickets. Met deze tickets mag je met 2 personen de voorstelling live bijwonen in Theater de Bussel in Oosterhout. Geeft bij je aanmelding aan of je kans wilt maken op deze unieke Golden Tickets.

Winnaars van een Golden Ticket worden op de hoogte gebracht door Theek 5.

Agenda

dinsdag 13 juli 2021

van 19:30 tot 21:00

Online Gratis