ORTS radio-uitzending vanuit Theek 5 Oosterhout

Elke zaterdagmiddag wordt het radio programma Oosterhout Vandaag live uitgezonden vanuit het Stamgastencafé van Bibliotheek Theek 5 in Oosterhout. Kom radio kijken! Gratis en vrije inloop, je hoeft je niet aan te melden.
ORTS radio-uitzending vanuit Theek 5 Oosterhout

ORTS radio-uitzending vanuit Theek 5 Oosterhout

Elke zaterdag van 14.00 - 16.00 uur kun je komen luisteren.

Gratis en vrije inloop, je hoeft je niet aan te melden.

In het eerste uur (14.00 uur tot 15.00 uur) van het programma zitten voornamelijk sociale, maatschappelijke, culturele en meer algemene onderwerpen. Tijdens het tweede uur (15.00 uur tot 16.00 uur) wordt hoofdzakelijk aandacht besteedt aan politieke onderwerpen. Zo is er eventueel een voor- of nabeschouwing op de gemeenteraadsvergaderingen, is er aandacht voor politiek zeer gevoelige onderwerpen, komen actie- en belangengroepen aan het woord en zijn er thema-uitzendingen over politieke onderwerpen en natuurlijk aandacht voor verkiezingen (lokaal, provinciaal en landelijk).

Iedereen, jong en oud, wel of niet politiek geïnteresseerd, man of vrouw of gewoon iemand die op zaterdag gewoon even wil binnenlopen tijdens de uitzending van Oosterhout Vandaag, is van harte welkom. KOM RADIO KIJKEN!