Online lezing: De knikkers van Qadir - Door Leo Bormans en Qadir Nadery

We nodigen je uit voor een bijzondere ontmoeting met Qadir Nadery en Leo Bormans. Qadir moest zes jaar geleden vluchten voor het geweld in Aghanistan. Zijn beklijvend levensverhaal staat beschreven in DE KNIKKERS VAN QADIR.
Online lezing: De knikkers van Qadir - Door Leo Bormans en Qadir Nadery

Online lezing: De knikkers van Qadir - Door Leo Bormans en Qadir Nadery

We nodigen je tijdens de Dutch Happiness Week uit voor een bijzondere ontmoeting met Qadir Nadery en Leo Bormans. Qadir moest zes jaar geleden vluchten voor het geweld in Aghanistan. Zijn beklijvend levensverhaal staat beschreven in DE KNIKKERS VAN QADIR. Waar haalde hij de kracht vandaan, hoe gaat het nu met hem en wat kunnen we allemaal meenemen van zijn intense levenservaring? Hun verhaal mag iedereen inspireren.

Auteurs Leo Bormans & Qadir Nadery
Leo Bormans is auteur van internationale bestsellers als ‘The World Book of Happiness’ en ‘The World Book of Hope’. Daarin onderzoekt hij de universele wetenschappelijke inzichten rond hoop en geluk. Als in zijn dorp in België een vluchtelingenkamp komt, ontmoet hij toevallig Qadir Nadery die met zijn vrouw en kinderen moest vluchten voor het geweld in Afghanistan, een van de armste en meest ongelukkige landen ter wereld. Hun ontmoeting leidde tot de beklijvende roman ‘De Knikkers van Qadir, het waargebeurde verhaal van een vader op de vlucht’.

Een onthutsend verhaal dat ons dwingt stil te staan bij authentiek geluk en realistische hoop. Hun verhaal is confronterend, kwetsbaar en ondanks alles ook hoopgevend. Kom het zelf ontdekken tijdens deze bijzondere ontmoeting met Qadir Nadery en Leo Bormans.

Dutch Happiness Week
Leo Bormans heeft een speciale band heeft met Eindhoven. Hij benoemde, samen met de inwoners, 25 originele geluksplekken in de stad en lag mee aan de basis van Dutch Happiness Week.

Bestel hier je kaartje »