Lezing met Adriaan van Dis

Adriaan van Dis vertelt over zijn nieuwste roman ‘Naar zachtheid en een warm omhelzen’, die in augustus 2023 verscheen. Kom luisteren naar deze veelzijdige schrijver bij Theek 5 Dongen!
Lezing met Adriaan van Dis

Lezing met Adriaan van Dis

Persoonlijk, tintelend en ontroerend

Het nieuwste boek van Adriaan van Dis verscheen in augustus. Het gaat over een negenjarige jongen, wiens vader een inzinking krijgt als gevolg van zijn herinneringen aan de oorlog. In de roman ‘Naar zachtheid en een warm omhelzen’ schakelt de schrijver steeds van vroeger naar nu en laat zo zien wat het heden zegt over het verleden. Hij schrijft hiermee een vergeten hoofdstuk uit zijn oeuvre.

Over Adriaan van Dis
Adriaan van Dis is de schrijver van een indrukwekkend literair oeuvre, waarin zijn jeugd in een uit Nederlands-Indië gevlucht gezin, zijn reizen en belangstelling voor migranten en andere culturen de pijlers vormen. Bekend van o.m. ‘Indische duinen’, ‘De wandelaar’, ‘Ik kom terug’ en ‘KliFi’. Zijn boeken zijn in vele talen vertaald en veelvuldig genomineerd. In 2015 jaar ontving hij de Constantijn Huygens-prijs voor zijn totale oeuvre.

Kom luisteren naar deze veelzijdige schrijver
Ben jij ook nieuwsgierig naar deze indrukwekkende schrijver? Tijdens de lezing vertelt Adriaan van Dis over zijn nieuwe roman, maar er is ook gelegenheid om vragen over zijn andere romans te stellen. Je kunt deze avond ook een van zijn boeken aanschaffen en laten signeren.

Waar en wanneer
Maandag 16 oktober, van 20.00 tot 22.00 uur
In De Cammeleur, Hoge Ham 126 in Dongen

Kosten
€ 12,50 per persoon, inclusief een pauzedrankje.