Gespreksgroep 55+ Made e.o.

Voor mensen die hun blik verruimen, samen nieuwe dingen ontdekken en kennis uitwisselen.
Gespreksgroep 55+ Made e.o.
Volwassenen
Made - Theek 5 Made
Gratis

Gespreksgroep 55+ Made e.o.

De Gespreksgroep is een groep mensen die maandelijks bij elkaar komt om op de hoogte te blijven van maatschappelijke ontwikkelingen en interessante onderwerpen met elkaar te delen. Incidenteel is er een excursie naar een bedrijf, museum o.i.d. in de omgeving.

Wat we doen
Deelnemers van de Gespreksgroep verdiepen zich in zelfgekozen thema’s en onderwerpen. Zij doen kennis en inzichten op en wisselen onderling gedachten, ideeën en ervaringen uit. Zo ontdekken zij nieuwe dingen en andere invalshoeken. 
De Gespreksgroep houdt mensen betrokken bij elkaar, de samenleving en de actualiteit. Zo blijven deelnemers geestelijk in beweging en kunnen zij zich persoonlijk verder ontwikkelen. Daarbij is dit een zinvolle en actieve manier die op natuurlijke wijze een sociaal netwerk brengt en zelfs eenzaamheid in de toekomst kan voorkomen.

Waar & Wanneer
Je vindt de Gespreksgroep eens per maand bij Theek 5 Made. Iedereen van 55+ uit Made en omgeving is welkom in de Gespreksgroep.

Meer weten over de Gespreksgroep en de bijeenkomsten?
Stuur een berichtje aan w.vandijk@theek5.nl of kom langs bij Bibliotheek Theek 5 in de gemeente Drimmelen. Vraag dan naar de Gespreksgroep bij onze medewerkers.

Agenda

vrijdag 10 mei 2024

van 14:00 tot 16:00

Made - Theek 5 Made Gratis

vrijdag 14 juni 2024

van 14:00 tot 16:00

Made - Theek 5 Made Gratis