De Wolkenfabriek

Willy, de wolkenmaker, luistert elke avond naar het weerbericht om zo te weten te komen welke wolken hij de lucht in moet sturen. Morgen wordt het een mooie dag, er is geen wolkje aan de lucht! Willy heeft dus eindelijk een dagje vrij. Maar wat gebeurt er als Wolly, de weerkip, per ongeluk wat wolkenknopjes indrukt?
De Wolkenfabriek

De Wolkenfabriek

Het Cultureel Centrum Baarle en Theek 5 presenteren: De wolkenfabriek
Willy, de wolkenmaker, luistert elke avond naar het weerbericht om zo te weten te komen welke wolken hij de lucht in moet sturen. Morgen wordt het een mieters mooie dag en is er geen wolkje aan de lucht! Willy heeft dus eindelijk weer eens een dagje vrij. Maar wat gebeurt er als Wolly, de weerkip, toch per ongeluk wat wolkenknopjes indrukt?

Pop-up boek
De voorstelling wordt gespeeld aan de hand van een levensgroot pop-up boek, waarvan elke omgeslagen bladzijde een nieuwe wereld laat zien. Een lust voor het oog vol vondsten en verrassingen, die kreten van bewondering en verwondering ontlokt en het publiek moeiteloos meevoert in de wereld van de wolkenfabriek.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 21 mei 2022 in de aula van het CCB te Baarle. Er is na de voorstelling gelegenheid om een drankje te nuttigen in de aula.