Cursus Klik en Tik op computer of laptop - Leer internetten - Dongen (start 4 april 2022)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Ontdek en leer de mogelijkheden van internet op je computer of laptop. Drie lessen van twee uur.
Volwassenen
Europlus Dongen
Digitale vaardigheden Ontwikkeling
€ 15,00

Cursus Klik en Tik op computer of laptop - Leer internetten - Dongen (start 4 april 2022)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, een reis boeken, belastingaangifte doen, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Tevens kun je ook veel informatie over je hobby's vinden en natuurlijk online contact houden met familie en vrienden.

Maar hoe leer je daar op een eenvoudige manier mee omgaan? Theek 5 biedt de cursus Klik en Tik aan. Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet op je computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, zoeken op internet, formulieren invullen en bestanden te ‘downloaden’.

O.a. via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Thuis oefenen kan ook!

Een cursus van drie lessen in een kleine groep van max. 8 personen. De laptops staan klaar tijdens de cursus.

Cursusdata
Er zijn per cursus drie wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op maandag 4 april 2022 bij Europlus Dongen. De volgende cursusochtenden zijn op 11 en 25 april van 9.30 tot 11.30 uur.

Agenda

maandag 4 april 2022

van 09:30 tot 11:30

Europlus Dongen € 15,00 Nog 1 beschikbaar