Cursus Klik en Tik - leer internetten (Dongen)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. 3 lessen van 2 uur
Volwassenen
De Geubel
Digitale vaardigheden
€ 15,00

Cursus Klik en Tik - leer internetten (Dongen)

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, een reis boeken, belastingaangifte doen, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Tevens kun je ook veel informatie over je hobby's vinden en natuurlijk online contact houden met familie en vrienden.

Maar hoe leer je daar op een eenvoudige manier mee omgaan? Theek 5 biedt de cursus Klik & Tik aan. Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet op je computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, zoeken op internet, formulieren invullen en bestanden te ‘downloaden’.

O.a. via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Thuis oefenen kan ook!
Een cursus van 3 lessen in kleine groep van max. 8 personen.
De laptops staan klaar tijdens de cursus

Cursusdata
Er zijn per cursus drie wekelijkse bijeenkomsten van twee uur. De cursus start op 8 oktober in De Geubel in 's Gravenmoer. De volgende cursusochtenden zijn op 15 en 22 oktober van 9.30 tot 11.30 uur.

Agenda

voor computer/laptop

vrijdag 8 oktober 2021

van 09:30 tot 11:30

De Geubel € 15,00 Nog 8 beschikbaar