Cursus autobiografisch schrijven

Wil jij jouw levensloop al schrijvend onderzoeken? Ontdek in deze cursus vergeten herinneringen en krijg een andere, vaak verrassende kijk op je levensverhaal.
Cursus autobiografisch schrijven

Cursus autobiografisch schrijven

"Volg je pen en laat je verrassen".

Je verhalen vertellen je wie je bent. Tijdens de cursus krijg je korte schrijfopdrachten om een herinnering te beschrijven. In de groep vind je de rust en concentratie om vergeten herinneringen te ontdekken. Zo krijg je een nieuwe kijk op het bekende levensverhaal. Als je wilt, mag je jouw verhaal ook delen met de groep. Door het voorlezen van je verhaal en het luisteren naar het verhaal van de ander in een veilige setting ontstaat herkenning en verbroedering. Je wordt hierin begeleid door biografisch coach Leonie de Barbanson.

De cursus
De cursus omvat 8 lessen en start op dinsdag 20 februari van 13.30 tot 16.00 uur bij Theek 5 Dongen in De Cammeleur. De cursus vindt om de week plaats. Alle cursusdata op een rijtje: 20 februari, 5 maart, 19 maart, 2 april, 16 april, 30 april, 14 mei en 28 mei. De kosten zijn € 95 voor 8 lessen van 2,5 uur inclusief 2 kopjes koffie of thee.

De cursus gaat door als er op 13 februari minimaal 5 deelnemers zich hebben ingeschreven. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Schrijf je dus op tijd in!