Versoepelingen en een bezoek aan Theek 5

De laatste versoepelingen zijn ingegaan en daar zijn wij heel blij mee. Dit houdt in dat wij onze dienstverlening weer (bijna) als vanouds aan kunnen bieden.

Versoepelingen en een bezoek aan Theek 5

Terug naar normaal

Wij  gaan onze dienstverlening weer als vanouds aanbieden. Dat houdt in dat je terecht kunt voor:

Een mondkapje en het houden van 1,5 afstand is niet meer verplicht. 

Uitzondering voor vestiging Baarle-Nassau/-Hertog

In onze vestiging in Baarle is het dragen van een mondkapje voor iedereen van 12 jaar en ouder verplicht en moet deze gedurende het gehele verblijf opgehouden worden, ook als je zit. Ook zijn de koffie- en theeautomaat gesloten.

Samen verder: adviezen voor iedereen

Na bijna 2 jaar ervaring met de corona-aanpak, hebben we geleerd hoe moeilijk het is om met maatregelen om te gaan die ons dagelijks leven beperken. En met versoepelingen. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds. Dus het blijft voor iedereen wel verstandig om je nog steeds aan de adviezen te houden die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden, afstand houden of het dragen van een mondkapje op plekken waar het druk is, voldoende frisse lucht, regelmatig een zelftest doen, testen bij klachten en het halen van een vaccin of boosterprik. 

Openingstijden

Al onze vestigingen zijn geopend! Check wel eerst de openingstijden voordat je jouw bibliotheek bezoekt. Rondom carnaval zijn Theek 5 Dongen en Oosterhout een aantal dagen gesloten. Bekijk hier de openingstijden: 

Openingstijden VVV Oosterhout

De VVV is weer gewoon geopend. Kijk hier voor de openingstijden

 

Heb je vragen? 

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt onze klantenservice telefonisch bereiken via (085) 744 10 52 op maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur of via info@theek5.nl.

We zien je heel graag weer!

Medewerkers en vrijwilligers van jouw Theek 5

Coronabewijs

Coronabewijs

Vragen over Coronabewijs of CoronaCheck-app, wij helpen je!

Uitleg bij  online afspraak boosterprik

Uitleg bij online afspraak boosterprik

Bekijk hoe het maken van een online afspraak werkt