Nieuwe coronamaatregelen en een bezoek aan Theek 5

Er zijn helaas weer nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Waar moet je op letten bij een bezoek aan de bibliotheek vanaf 28 november?

Waar moet je op letten bij een bezoek aan Theek 5?

Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het verplicht een mondkapje te dragen binnen openbare ruimten van onze vestigingen. Uitzondering hierop is onze vestiging in Baarle-Nassau/Hertog hier is het dragen van een mondkapje voor iedereen van 10 jaar en ouder verplicht. Het mondkapje mag alleen af op het moment dat je op afstand van elkaar kunt zitten.

Wij houden het maximum aantal bezoekers in de gaten. Het kan zjin dat je bij een vestiging daardoor weer gebruik moet maken van een mandje. 

Als bezoeker van de bibliotheek heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. 

Wanneer heb je wel een coronatoegangsbewijs nodig?

  • Als je een activiteit bezoekt die wij in een locatie organiseren waar een CTB plicht geldt. Bijvoorbeeld voor een lezing in Theater de Bussel. Wij zullen dit ook altijd duidelijk communiceren in onze activiteitenagenda en op de bevestiging die je krijgt. 
  • Als je een activiteit bezoekt waar voor/tijdens of na iets te drinken of eten aan wordt geboden. Wij zullen dit ook altijd duidelijk communiceren in onze activiteitenagenda en op de bevestiging die je krijgt. 
  • Als je van onze horecafaciliteiten (café in Oosterhout en Grand Café De Cammeleur in Dongen) gebruikt maakt. Om het controleren in onze vestigingen zoveel mogelijk te beperken, zijn onze koffie-/theevoorzieningen via de automaten in onze vestigingen gesloten. 

Openingstijden

Omdat de bibliotheek als essentiele dienstverlening gezien wordt, proberen wij de openingstijden van onze vestigingen niet aan te passen. Echter er kunnen uitzonderingen zijn b.v. als een vestiging gevestigd is een cultureel centrum dat wel om 17.00 uur moet sluiten. Op de vestigingspagina's vind je de actuele openingstijden, deze kunnen de komende dagen nog aangepast worden, dus houd deze website goed in de gaten! 

 

 

 

Bekijk de poster

Coronabewijs

Vragen over Coronabewijs of CoronaCheck-app, wij helpen je!

Faciliteiten en dienstverlening

Wij zijn open voor het lenen en terugbrengen van boeken en andere materialen. Daarnaast zijn ook onze leestafels, studie-/werkplekken, het Informatiepunt Digitale Overheid en horecafaciliteiten beschikbaar. 

Activiteiten

De activiteiten die wij in onze vestigingen of op locatie organiseren mogen binnen de geldende maatregelen doorgaan. Wij zullen dit altijd op een veilige en verantwoorde manier doen. Wanneer dit volgens ons niet goed mogelijk is en de veiligheid van de deelnemers en onze medewerkers niet gewaarborgd kan worden, zullen wij besluiten een activiteit te annuleren dan wel op een ander manier te organiseren. Houd onze agenda in de gaten. Natuurlijk blijven wij ook een divers aanbod aan online programmering aanbieden. Voor een overzicht kijk je hier »


Gebruik leestafel en lezen van onze collectie 

Je kunt gebruik maken van onze leestafels in alle vestigingen. Je bent van harte welkom om je favoriete boek, krant of tijdschrift te komen lezen aan onze leestafel of op een andere plek in onze vestiging.
 

Gebruik van computers en andere ict-faciliteiten 

Je kunt tijdens je bezoek gebruik maken van onze computers en overige ICT-factiliteiten. Printen voor Belastingdienst en Toeslagen is gratis.
 

De toiletten 

Onze toiletten zijn toegankelijk en worden regelmatig schoongemaakt.
 

Horecafaciliteiten 

Onze horecafaciliteiten in Dongen en Oosterhout zijn tot 17.00 uur geopend. HIervoor heb je wel een coronatoegangbewijs nodig en moet je een mondkapje opzetten als je je verplaatst. Helaas kun je momenteel geen gebruik maken van onze koffie- en thee automaten in de diverse vestigingen.

Informatiepunt Digitale Overheid

In diverse vestigingen is een Informmatiepunt Digitale Overheid gevestigd. Bij dit Informatiepunt kun je terecht met vragen over de digitale overheid zoals het coronabewijs of de coronacheck-app, de DigiD en Belastingdienst. Je vindt deze Informatiepunten in ionze vestigingen in Baarle-Nassau/Hertgog, Dongen, Made, Oosterhout, Rijen en Raamsdonksveer. Het Informatiepunt is toegankelijk tijdens de openingstijden. Deze dienstverlening is gratis voor leden en niet-leden.

 

Boeken/materialen inleveren  

Baarle In de vestiging gedurende openingstijden.
Dongen In de vestiging gedurende openingstijden.
Gilze In de vestiging gedurende openingstijden.
Lage Zwaluwe In de vestiging gedurende openingstijden.
Made Inleverbus 24/7 of in de vestiging gedurende openingstijden 
Oosterhout Centrum Inleverbus 24/7 of in de vestiging gedurende openingstijden 
Raamsdonksveer Inleverbus 24/7 of in de vestiging gedurende openingstijden.
Rijen In de vestiging gedurende openingstijden
Terheijden In de vestiging gedurende openingstijden.

 

Heb je vragen? 

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt onze klantenservice telefonisch bereiken via (085) 744 10 52 op maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur of via info@theek5.nl.

Alvast hartelijk dank weer voor je medewerking! Blijf gezond en laten we er met elkaar voor zorgen dat wij er zoveel mogelijk aan doen om de verspreiding van corona tegen te houden. 

medewerkers en vrijwilligers van jouw Theek 5

Een unieke tas

Koop een unieke, duurzame tas en steun Stichting Leergeld.

tweedekansboeken

Geef gebruikte boeken en dvd’s van Theek 5 een tweede kans!