Vrijwilligersvacatures Rijen: Voorleespret of Mini-Theek

Kinderen genieten van verhalen. Bibliotheek Theek 5 Rijen is op zoek naar vrijwilligers die graag voorlezen vanaf januari 2023. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder.

Vrijwilligersvacatures Rijen: Voorleespret of Mini-Theek

Heb jij plezier in voorlezen, kun je enthousiast een verhaal overbrengen, vind je het leuk om met jonge kinderen om te gaan en ben je vanaf januari één keer in de maand beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Thema’s en boeken worden in overleg gekozen, waarbij we je met plezier tips en adviezen geven om samen met andere voorleesvrijwilligers het extra knus en gezellig te maken. 

We hebben twee vacatures: 

  1. Voor Voorleespret zijn we op zoek naar vrijwilligers die één keer in de maand een half uur voorlezen aan kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Dit wordt gedaan in de tweede week van de maand, de dag is in overleg. 
  2. Wil je liever een half uur bezig zijn met baby’s en dreumesen van 0 tot 2 jaar oud? Dit kan elke eerste donderdag van de maand tijdens de mini-theek.

Wij bieden

Een fijne werkomgeving in een informele sfeer en inspirerende omgeving. En natuurlijk het enthousiasme van kinderen en ouders! We maken duidelijke afspraken en er is een goed vrijwilligersbeleid. We bieden een cursus ‘Interactief Voorlezen’, je ontvangt een gratis bibliotheekpas en maakt tegen gunstige voorwaarden gebruik van producten en diensten van Theek 5.

Interesse? 

Neem contact op met Suong Thach. Mail s.thach@theek5.nl of bel 06 81 02 68 52. Reageren kan tot en met 4 december. Vanaf maandag 5 december wordt er contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om een activiteit een keer bij te wonen. Ook dan neem je contact op met Suong Thach.