Vrijwilligersvacature(s) Made en Terheijden

Ben jij de voorlezer of creatieveling die ons komt versterken? Ontdek de verschillende vrijwilligersvacatures bij Theek 5, Made en Terheijden.

Vrijwilligersvacature(s) Made en Terheijden

Bibliotheek Theek 5 Made is op zoek naar vrijwilligers die één keer in de maand graag voorlezen of creatief aan de slag willen met taal.

Heb jij plezier in voorlezen, kun je enthousiast een verhaal overbrengen en vind je het leuk om met jonge kinderen om te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Thema’s en boeken worden in overleg gekozen, waarbij we je met plezier tips en adviezen geven om samen met andere voorleesvrijwilligers het extra leuk, inspirerend en gezellig te maken.

We hebben twee vacatures:

  1. Voor de vrolijke activiteit Voorleespret zijn we op zoek naar vrijwilligers die één keer in de maand een half uur voorlezen aan kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Voorleespret is bij Theek 5 Made altijd op de laatste woensdagochtend van de maand. Bij Theek 5 Terheijden valt Voorleespret op een dinsdag- of vrijdagmiddag. 
  2. Voor de altijd superleuke Mini-Theek op woensdagochtend bij Theek 5 Made zijn we ook op zoek naar vrijwilligers. Bij deze tweemaandelijkse activiteit ga je samen met (groot)ouders doormiddel van taal, liedjes en spelletjes een half uur bezig zijn met baby’s en jonge dreumesen van 0 tot 2 jaar oud.

Wij bieden

Een fijne werkomgeving in een informele sfeer en inspirerende omgeving. En natuurlijk het enthousiasme van kinderen en ouders! We maken duidelijke afspraken en er is een goed vrijwilligersbeleid. We bieden vooraf een cursus ‘Interactief Voorlezen’, je loopt een keer mee in de bieb tijdens Voorleespret en/of de Mini-Theek, je ontvangt een gratis bibliotheekpas en maakt tegen gunstige voorwaarden gebruik van producten en diensten van Theek 5.

Interesse? 

Neem contact op met Wikke van Dijk via mail W.vanDijk@theek5.nl. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Wil je vooraf de activiteit een keer bijwonen om te kijken of het wat voor je is? Neem ook dan contact op met Wikke van Dijk.