Vrijwilligersvacature(s) Gilze

Ben jij de voorlezer of creatieveling die ons komt versterken? Ontdek de verschillende vrijwilligersvacatures bij Theek 5, Gilze. 

Vrijwilligersvacature(s) Gilze

Bibliotheek Theek 5 Gilze is vanaf januari 2023 op zoek naar vrijwilligers die één keer in de maand graag voorlezen of creatief aan de slag willen met taal.

Heb jij plezier in voorlezen, kun je enthousiast een verhaal overbrengen en vind je het leuk om met jonge kinderen om te gaan? of wil je creatief zijn met taal waarbij je alle vrijheid krijgt om één keer per maand een activiteit te bedenken en uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We hebben drie verschillende vacatures: 

  1. Voorleesvrijwilliger Voorleespret 2-4 jaar: Voor Voorleespret zijn we op zoek naar een vrijwilliger die  elke tweede woensdag van de maand een half uur voorleest aan kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Thema's en boeken worden in overleg gekozen, waarbij we je met plezier tips en adviezen geven om samen met de andere voorleesvrijwilligers het extra knus en gezellig te maken.  
  2. Voorleesvrijwilliger Mini-Theek: Wil je liever een half uur bezig zijn met baby’s en dreumesen van 0 tot 2 jaar oud? Dit kan elke eerste dinsdag van de maand tijdens de Mini-Theek. 
  3. Vrijwilliger Creatief met Taal: Voor Creatief met Taal   zijn we op zoek naar vrijwilligers die elke tweede woensdag van de maand een uur creatief bezig willen zijn met kinderen van 5 tot 10 jaar oud.

Wij bieden

Een fijne werkomgeving in een informele sfeer en inspirerende omgeving. En natuurlijk het enthousiasme van kinderen en ouders! We maken duidelijke afspraken en er is een goed vrijwilligersbeleid. We bieden een cursus ‘Interactief Voorlezen’, je ontvangt een gratis bibliotheekpas en maakt tegen gunstige voorwaarden gebruik van producten en diensten van Theek 5.

Interesse? 

Neem contact op met Suong Thach. Mail s.thach@theek5.nl of bel 06 81 02 68 52. Reageren kan tot en met 4 december. Vanaf maandag 5 december wordt er contact met je opgenomen voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om een activiteit een keer bij te wonen. Ook dan neem je contact op met Suong Thach.