Wil jij je enthousiasme voor techniek delen met kinderen?


Word vrijwilliger in ons Ontdeklab!

Ben je enthousiast over techniek en wil je je kennis graag delen met kinderen van de basisschool, dan zijn we op zoek naar jou. Theek 5 is de gemeenschapsbibliotheek, die van, voor en met elkaar activiteiten organiseert. In Raamsdonksveer organiseren we verschillende activiteiten in het Ontdeklab. De plek waar kinderen aan de slag gaan met proefjes en onderzoeken etc. op het gebied van techniek en technologie. De activiteiten vinden op verschillende dagen van de week plaats van oktober tot en met april.

Wat houden de werkzaamheden in?

De inhoud van deze activiteiten zullen volledig in overleg met de vrijwilligers plaatsvinden. Lever een leuk idee aan, verzamel het benodigde materiaal en probeer het samen met een andere vrijwilliger uit. En natuurlijk ga je vervolgens de kinderen begeleiden tijdens de activiteit. Deel je enthousiasme voor techniek en technologie met de kinderen.

Wat krijg je ervoor terug?

Een fijne werkomgeving in een informele sfeer, grote waardering voor het mee uitvoeren van een Ontdeklab. En natuurlijk het enthousiasme van kinderen die veel leren over techniek en technologie. Daarnaast een gratis Bibliotheekpas en het tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van producten en diensten van Theek 5.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je reactie naar Twiggy Segers, Consulent Theek 5 Raamsdonksveer, t.segers@theek5.nl. Voor meer informatie: (06) 402 700 57.

Reageer op deze vacature