Wil jij je enthousiasme voor techniek delen met kinderen?

Word vrijwilliger bij ons Ontdeklab!

Wil jij je enthousiasme voor techniek delen met kinderen?

Ben je enthousiast over techniek en wil je je kennis graag delen met kinderen van de basisschool? Dan zijn we op zoek naar jou. Dan zijn we op zoek naar jou! Bibliotheek Theek 5 Oosterhout wil volgend jaar starten met het Ontdeklab. In deze maandelijks bijeenkomst gaan kinderen aan de slag met proefjes en onderzoekjes, op het gebied van techniek. 

Wat houden de werkzaamheden in?

Het Ontdeklab zal maandelijks plaatsvinden op woensdagmiddag van oktober tot en met april. Tijdens deze bijeenkomst gaan kinderen van groep 6 tot en met 8 aan de slag met techniek. De inhoud van deze activiteit zullen in overleg met de vrijwilligers plaatsvinden. Te denken valt aan het aanleveren van idee├źn, het verzamelen van het benodigde materiaal en de natuurlijk de kinderen begeleiden en tevens enthousiasmeren voor techniek. 

Wat krijg je er voor terug? 

Een fijne werkomgeving in een informele sfeer, grote waardering voor het mee uitvoeren van een Ontdeklab. En natuurlijk het enthousiasme van kinderen die veel leren van techniek. Daarnaast een gratis Bibliotheekpas en het tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van producten en diensten van Theek 5.

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op met Carla Bellaard om uw interesse aan te tonen of voor meer informatie. Mail: c.bellaard@theek5.nl

Reageer op deze vacature