Vrijwilligersvacature Ontdeklab Made

Vrijwilligersvacature Ontdeklab Made

Ben je geïnteresseerd in techniek en wil je je kennis graag delen met kinderen van de basisschool, dan zijn we op zoek naar jou. Bibliotheek Theek 5 start dit najaar starten met een maandelijkse bijeenkomst in de bibliotheek van Made waarin kinderen aan de slag gaan met proefjes en onderzoeken op het gebied van techniek. Het Ontdeklab zal plaatsvinden op de woensdagmiddagen van oktober tot en met april.

Er is al een Ontdeklab in bibliotheek Raamsdonksveer, Baarle en Dongen.

Wat houden de werkzaamheden in?

De inhoud van deze bijeenkomsten zullen volledig in overleg met de vrijwilligers plaatsvinden. Te denken valt aan het aanleveren van ideeën, het verzamelen van het benodigde materiaal en natuurlijk de kinderen begeleiden en tevens enthousiasmeren voor techniek.

Wat krijg je er voor terug?

Een fijne werkomgeving in een informele sfeer, grote waardering voor het mee uitvoeren van een Ontdeklab. En natuurlijk het enthousiasme van kinderen die veel leren van techniek. Daarnaast ontvang je een gratis Bibliotheekpas en kun je tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van de producten en diensten van Theek 5.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je reactie naar Carla Bellaard (specialist Nieuwe media) via c.bellaard@theek5.nl. Voor meer informatie kun je bellen naaar (06) 225 222 18. 

Reageer op deze vacature