Wil jij je enthousiasme voor techniek delen met kinderen?


Word vrijwilliger bij ons Inloop Ontdeklab!

Wil jij je enthousiasme voor techniek delen met kinderen?

Ben je enthousiast over techniek en wil je je kennis graag delen met kinderen van de basisschool, dan zijn we op zoek naar jou. Vanaf januari 2022 organiseren we in Raamsdonksveer  iedere tweede dinsdag van de maand het Inloop Ontdeklab. De plek waar kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar aan de slag gaan met allerlei materialen op het gebied van techniek en technologie. De kinderen kunnen gaan experimenteren met Lego Wedo of programmeren met robot Dash. Ook kunnen ze zelfstandig aan de slag met de klooikoffer striptang of de gereedschappen van Makedo om met karton mooie bouwwerken te maken.

Wat houden de werkzaamheden in?   

Voor het Inloop Ontdeklab ben je als vrijwilliger verantwoordelijk voor de materialen, die Theek 5 tijdens de activiteit ter beschikking stelt. Je zorgt ervoor dat de materialen na gebruik netjes opgeruimd worden. Daarnaast kunnen kinderen vragen stellen aan jou over de materialen, waarmee ze aan de slag gaan. De kinderen gaan zelf iets creëren en jij bent als vraagbaak aanwezig.

Wat krijg je ervoor terug?   

Een  fijne werkomgeving in een informele sfeer, grote waardering voor het mee uitvoeren van het Inloop Ontdeklab. En natuurlijk het enthousiasme van kinderen die veel leren over techniek en technologie. Daarnaast een gratis Bibliotheekpas en het tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van producten  en diensten van Theek 5. 

Ben je geïnteresseerd? 

Stuur je reactie naar Carla Bellaard  – Mediacoach Theek 5, c.bellaard@theek5.nl. Voor meer informatie: 06 – 22522218.. 

 

Reageer op deze vacature