Vacature stagiaire frontoffice VVV Oosterhout

Wil jij jezelf zo breed mogelijk ontwikkelen tijdens je stage, veel kennis opdoen en zie jij het als een uitdaging om iedereen fan van Oosterhout te maken? VVV Oosterhout biedt je de kans je eigen ideeën uit te werken en meer vorm te geven aan onze VVV organisatie met jouw frisse jonge kijk. Dit alles gebeurt in het prachtige gebouw de Bussel in Oosterhout.

1050

Hoe ziet jouw week eruit bij Theek 5? 

Als stagiaire bij de VVV ben je samen met een andere collega verantwoordelijk voor de bemensing van de centrale balie. Hier beantwoord je eerste lijnsvragen van zowel het theater, de VVV en de bibliotheek, alsook over het gebouw de Bussel. Je verstrekt informatie aan de balie, via de telefoon en per e-mail over de stad en de regio. Het volgende moment verkoop je een souvenir uit de VVV winkel of een ticket voor de theatervoorstelling van die avond. Je onderhoudt de UITagenda van de VVV website. Je helpt bij het reserveren van een dagarrangement voor groepen. Je bezoekt verschillende samenwerkingspartners, zoals de verblijfsaccommodaties en denkt mee over het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor de stad. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de folders en flyers en vraagt tijdig nieuw materiaal aan. Je helpt bij licht-administratieve werkzaamheden en bent er ook ter ondersteuning van de programmering van de bibliotheek.

Kortom, je vervult een dynamische en leerzame rol binnen de organisatie, waarin je de ruimte hebt voor jouw inbreng en eigen ontwikkeling (leerdoelen). Je wordt inhoudelijk aangestuurd door de coördinator VVV Oosterhout.

Pas jij bij ons?

Ondernemend, enthousiast en flexibel zijn competenties die horen bij deze functie. Daarnaast zie je er verzorgd en representatief uit, beheers je de Nederlandse taal uitstekend en kun je ‘out of the box’ denken met een brede kijk op de vrijetijdssector. Je schrikt niet van deadlines, bent stressbestendig en kunt snel schakelen tussen de verschillende taken. Je volgt een toeristische mbo (niveau 3 of 4/leerjaar 3 of 4) of hbo opleiding. Als onderdeel van Theek 5 zijn verbindend, creatief en zelfverzekerd onze kernwaarden. Inclusief en divers willen we zijn.

Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl. Meer informatie over de VVV vind je op www.beleveninoosterhout.nl.

Even praktisch: 

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden ontvang je de standaard stagevergoeding (o.b.v. 36 uur). Doorgaans loopt de stageperiode van medio/eind april t/m medio/eind augustus (afwijkende periode is bespreekbaar). Je werkplek is aan de balie bij gebouw de Bussel, Torenstraat 8, Oosterhout. Invulling van de uren is in overleg, houd er rekening mee dat de balie ook ’s avonds geopend is op dinsdag t/m vrijdag, alsook op zaterdagen (maandag open tot 17.00 uur).

Nieuwsgierig? 

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Susanne Ligthart, coördinator VVV Oosterhout, via s.ligthart@theek5.nl of (06) 185 169 91. Of solliciteer meteen en stuur je CV met motivatie naar bovenstaand e-mailadres. Doe dit in ieder geval vóór 1 april 2023.

Op deze vacature is ons privacyreglement voor sollicitanten van toepassing.

 

Solliciteer op deze vacature