Vacature: Projectcoördinator VoorleesExpress Drimmelen

Ben jij een netwerker pur sang, die zelfstandig en projectmatig kan werken, kansen ziet en ze verder ontwikkelt? Zet jij je graag in om de VoorleesExpress, voor kinderen met een taalachterstand, nog beter op de kaart te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacature: Projectcoördinator VoorleesExpress Drimmelen

De VoorleesExpress is een project waarbij vrijwilligers kinderen in gezinnen ondersteunen die moeite hebben met taal. Zij bezoeken deze kinderen 20 weken lang wekelijks aan huis om voor te lezen, samen te lezen en taalspelletjes te doen ter bevordering van de taalontwikkeling.

Wat ga je doen bij Theek 5?

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren en positioneren van de VoorleesExpress binnen de gemeente Drimmelen. Je onderhoudt contact met de gemeente, maar ook met de (voor-)scholen en maatschappelijke organisaties en draagt zorg voor verdere uitbreiding en continuering van het project. Je coördineert werkzaamheden van (potentiële) vrijwilligers en onderhoudt contact met hen.

Pas jij bij ons? 

Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Samen leven gaat beter en plezieriger als iedereen meedoet en zich betrokken voelt. Inclusief en divers willen we zijn. Ondernemend, daadkrachtig en communicatief passen bij deze functie. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden.

Theek 5 ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten. Taal, in de ruimste betekenis van het woord, zien wij daarbij als de sleutel. Meer informatie over Theek 5 vind je op www.theek5.nl

Even praktisch: 

  • Bruto maandsalaris: tussen € 2.860 en € 3.665 per maand (o.b.v. 36 uur) conform CAO
  • Locatie: gemeente Drimmelen
  • Aantal uur: 4 uur per week
  • Werktijden: flexibel in te vullen
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden 
  • Je hebt een rijbewijs en auto

Nieuwsgierig? 

Kom gerust langs en stel je vragen aan onze medewerkers! Ze vertellen je graag meer over de waardevolle rol die jij kunt vervullen. Je kunt ook contact opnemen met Arlette Koreman (regiomanager) via a.koreman@theek5.nl of ons algemene telefoonnummer (085) 744 10 52.

Wil jij bij ons komen werken? 

Solliciteer voor 24 maart 2023 via solliciteren@theek5.nl en stuur je motivatie en CV mee. In week 13 vinden de gesprekken plaats.

Op deze vacature is ons privacyreglement voor sollicitanten van toepassing.