Vacature Mediacoach Jeugd (12-20 uur)
(in loondienst of inhuur)

Word jij blij om aan kinderen workshops te geven om hun digitale vaardigheden te vergroten? Geef je graag advies aan leerkrachten over digitale geletterdheid in het onderwijs? Wil je graag werken in een betekenisvolle, maatschappelijke en educatieve omgeving? En werk je het liefst samen in een betrokken team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2410

Wat ga je doen? 

Als mediacoach ben jij één van onze vertegenwoordigers binnen de (basis)school en op de bibliotheeklocaties op het gebied van digitale geletterdheid (combinatie van ICT vaardigheden, mediawijsheid, informatievaardigheden en computational thinking).

 • Je voert zelfstandig de workshops op het gebied van digitale geletterdheid uit binnen de scholen voor leerlingen en op de bibliotheeklocaties voor onze bezoekers van 4-12 jaar.
 • Je introduceert producten en diensten met betrekking tot digitale geletterdheid bij onderwijspartners.
 • Je ontwikkelt naar behoefte lessen op het gebied van digitale geletterdheid.

Hoe ziet je werkdag eruit? 

Je werkdag ziet er afwisselend uit. Je rijdt naar een school om de workshop ‘Lego we do’ te geven. Na de lunch bereid je in de bibliotheek alvast de les voor, die je de dag erop gaat geven, namelijk Nepnieuws. In de middag geef je de workshop ‘Maak een escaperoom’ in de bibliotheek. 14 kinderen hangen aan je lippen en gaan enthousiast zelf een en ander uitproberen en oplossen. Wanneer je je werkdag afsluit overheerst een warm en voldaan gevoel. Samen met je collega’s heb je een stap hebt gezet in de ontwikkeling van een nieuw product en je hebt leerkrachten, ouders en kinderen nog beter weten te enthousiasmeren en te inspireren.

Pas jij bij ons?

Didactisch, communicatief, actief en natuurlijk digitaal vaardig passen bij deze functie. Een afgeronde opleiding media-coach is een pré. Verbindend, creatief en zelfverzekerd zijn onze kernwaarden. Inclusiviteit en divers willen we zijn. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar. Samen leven gaat beter en plezieriger als iedereen meedoet en zich betrokken voelt. Theek 5 ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten. Taal, in de ruimste betekenis van het woord, zien wij daarbij als de sleutel. Meer info over Theek 5 vind je op www.theek5.nl

Even praktisch: 

 • Bruto maandsalaris: tussen € 2.607 en € 3.415 per maand (o.b.v. 36 uur) conform CAO
 • Locatie(s): onderwijsinstellingen en bibliotheeklocaties binnen het werkgebied van Theek 5
 • Aantal uur: 12-20 uur per week
 • Werktijden zijn in overleg
 • Bij een dienstverband: 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), pensioen: middelloonregeling, voldoende opleidingsmogelijkheden
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en kunt altijd over een auto beschikken
 • De aanstelling is in eerste instantie tot en met 31 december 2023
 • Deze tijdelijke functie kan ook door een ZZP-er uitgevoerd worden. Geef dan bij je sollicitatie graag je uurtarief aan.

Nieuwsgierig? 

Kom gerust langs en stel je vragen aan onze medewerkers! Ze vertellen je graag meer. Je kunt ook contact opnemen met Annemarie van der Vegt, Manager Onderwijs, via a.vandervegt@theek5.nl of Carla Bellaard, projectleider Digitaal Burgerschap, via c.bellaard@theek5.nl of (06) 225 222 18.

Kom jij ons team versterken? 

De vacature staat intern en extern opent. Solliciteren kan tot uiterlijk 30 mei 2023 via solliciteren@theek5.nl, stuur je motivatie en CV mee. Eerste gesprekken willen we graag plannen op dinsdag 6 juni 2023 en de 2e gesprekken op woensdag 7 juni 2023. Deel gerust de vacature in je netwerk!

Op deze vacature is ons privacyreglement voor sollicitanten van toepassing.

 

Solliciteer op deze functie