Vind je het leuk om denken en doen te combineren en houd je wel van een beetje afwisseling en deadlines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contentspecialist

Oosterhout: 10-16 uur

(Tijdelijk ter vervanging)

 

Jij bent de persoon die ons via spraakmakende, creatieve content gaat helpen het verhaal en de expertise van Theek 5 over het voetlicht te krijgen. Met jouw oog voor detail schrijf je webteksten, whitepapers, blogs, artikelen, klantverhalen en vooral ook posts voor social media. Je weet complexe onderwerpen moeiteloos om te toveren in behapbare content waarbij je ook andere media, zoals print, fotografie en video inzet.

 

Wat ga je doen?

 • Schrijven, plaatsen en monitoren van klantgerichte, begrijpelijke én actuele content, voor zowel off- als online kanalen (o.a. website, social media en online magazines);
 • Contentkalender maken en aanjagen;
 • Nieuwsbrieven (Mailchimp) maken en versturen; 
 • Toepassen van nieuwe manieren van content: video, blogs, vlogs, tutorials, animaties, livestream etc.
 • Meedenken en -schrijven van plannen, kaders en richtlijnen rondom Marketing & Communicatie en specifiek online onderwerpen.

 

Herken jij jezelf?

Je bent echt thuis in de wereld van social media en je vindt het leuk om steeds weer nieuwe, moderne content te ontwikkelen. Je bent enthousiast en klant- en resultaatgericht. Je hebt ervaring met adviseren, plannen, uitvoeren en rapporteren en natuurlijk ben je goed in mondeling en schriftelijk communiceren.

Als team realiseren we met een relatief beperkt budget ambitieuze doelen. Dat vraagt om pro-activiteit, flexibiliteit, vindingrijkheid, ondernemerschap en samenwerking. Je werkt zelfstandig en efficiënt en kunt goed prioriteren.

 

Opleiding, kennis en ervaring:

 • Je hebt minimaal een relevante MBO 4 opleiding en werk- en denkniveau bij voorkeur met een specialisatie op het gebied van communicatie, marketing of media .
 • Meerdere jaren relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van en ervaring met Indesign, Photoshop en/of andere opmaakprogramma’s;
 • Je hebt ervaring met CMS systemen;
 • Je hebt kennis van SEO en SEA;
 • Je hebt kennis van tools voor monitoring van social media;
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het maken van video’s en het editen hiervan in Adobe pro.

 

Ons aanbod:

Wij bieden een betekenisvolle werkomgeving met enthousiaste professionals, die vanuit hun eigen discipline een verbinding zoeken met de doelgroep. Een veelzijdige, zelfstandige functie met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een enerverende werkomgeving waarbij je samen met het team Marketing & Communicatie Theek 5 beter op de kaart zet. Afhankelijk van kennis en ervaring bieden we een salaris op basis van schaal 7 van de cao Openbare Bibliotheken. Het betreft hier een tijdelijke functie voor 6-9 maanden (afhankelijk van ontwikkelingen). Een ZZP-constructie voor de invulling van deze functie is bespreekbaar. 

 

In dienst bij Theek 5

Theek 5 is een openbare bibliotheekorganisatie met 11 vestigingen in 6 gemeenten. Het werkgebied telt ruim 164.000 inwoners. Samen leven gaat beter en plezieriger als iedereen meedoet en zich betrokken voelt. Theek 5 ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten. Taal, in de ruimste betekenis van het woord, zien wij daarbij als de sleutel. Theek 5 is dé organisatie om het verschil te maken, samen met inwoners en partners. Wij zijn de bibliotheek van, voor en met elkaar.

Bijzonderheden:

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ilse van der Voorden, Specialist Marketing & Communicatie, via i.vandervoorden@theek5.nl of 06-19967065

Interesse?

Mail jouw motivatie en cv vóór 1 december naar solliciteren@theek5.nl.  De eerste gespreksronde staat gepland op  6 december. Houd deze datum s.v.p. daarom alvast vrij in je agenda Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern uit.

Voor de volledigheid vermelden we dat Theek 5 een diverse en inclusieve organisatie wil zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen er toe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Onze doelgroep is immers ook divers. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving. Iedereen is daarom welkom te solliciteren.

Op deze vacature is ons privacyreglement voor sollicitanten van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.