Ontwikkel jezelf en leer goed solliciteren

Wil jij je blijven ontwikkelen binnen jouw loopbaan of ben je op zoek naar (ander) werk? Kom dan naar de Walk&Talk!

De weg naar jouw droombaan

Bij de zoektocht naar werk of naar professionele ontwikkeling, kun je af en toe best wat hulp en inspiratie gebruiken. Hiervoor kom je natuurlijk naar de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk!

  • Walk: tips en advies om in beweging te blijven op de vacaturemarkt
  • Talk: ontmoet, netwerk en deel kennis met anderen

We hebben iedere maand een ander thema en nieuwe interessante gastspreker. Ook is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Je doet gegarandeerd nieuwe kennis en inspiratie op. Zo kun jij met een frisse blik in beweging blijven. Natuurlijk onder het genot van een goede kop koffie of thee met een koekje.

De Walk&Talk vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats in Raamsdonksveer en iedere eerste donderdag van de maand in Oosterhout. Allebei ’s ochtends van 10.00 tot 12.00 uur.

Samen solliciteren

Samen solliciteren met Walk&Talk is hét sociale, praktische, leerzame en vooral leuke online trainingsprogramma voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk! Het programma bestaat uit onderdelen die je kan volgen wanneer jou dat uitkomt.
Het trainingsprogramma bestaat uit 2 onderdelen:
 

1. Online training
Je krijgt toegang tot ons leerplatform waarop je modules kan volgen. Op jouw eigen tempo! De modules gaan over relevante en actuele onderwerpen (20) voor je zoektocht,. Elke 3 maanden nieuwe onderwerpen!

2. Dagelijkse online sessies
Er is elke werkdag een online Wat vind jij sessie waarin het thema van een module aan bod komt. Tijdens deze online sessies ontmoet je andere werkzoekenden. Je deelt ervaringen, geeft elkaar tips en gaat hiermee aan de slag. Doe je mee? Je kan kosteloos en zonder voorwaarden deelnemen aan het programma.

Meld je aan voor dit programma

Samen solliciteren