Potje Nostalgie - Zomerse digisnack Oosterhout

Musea en fotoboeken zijn manieren om eens lekker een potje nostalgie open te trekken. Maar wist je dat er ook op internet veel mogelijkheden zijn? Wat gebeurde er op jouw geboortedag? Staat de school er nog waar je vroeger heen ging? Dat kun je allemaal digitaal opzoeken. Neem deel aan deze Zomerse digisnack!
Potje Nostalgie - Zomerse digisnack Oosterhout
Volwassenen
Oosterhout - Theek 5 Oosterhout Centrum
Digitale vaardigheden
€ 5,00

Potje Nostalgie - Zomerse digisnack Oosterhout

Musea, wandeltochten en fotoboeken zijn manieren om eens lekker een potje nostalgie open te trekken. Maar wist je dat er ook op internet veel mogelijkheden zijn? Wat gebeurde er op jouw geboortedag? Staat de school er nog waar je vroeger heen ging? Dat kun je allemaal digitaal opzoeken. Leuk al die mogelijkheden, maar: waar begin je?
Tijdens deze Zomerse digisnack neemt onze mediacoach je mee naar fijne online diensten zoals de digitale knipselkrant Delpher, beeldbank Het geheugen van Nederland en personendatabank Wiewaswie. Hoe werken die websites en wat kun je er mee?

Na een korte tekst en uitleg ga je vooral veel zelf aan de slag met uitzoeken hoe het ook alweer was. In een groepje van maximaal 8 deelnemers wordt het ongetwijfeld een heel gezellig en divers potje nostalgie!

Voor deze Zomerse digisnack kun je je eigen apparaat (laptop of tablet) meenemen, of je maakt gebruik van een laptop van Theek 5.

Agenda

woensdag 13 juli 2022

van 14:00 tot 16:00

Oosterhout - Theek 5 Oosterhout Centrum € 5,00 Nog 8 beschikbaar